DDD Bucuresti  – Servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie

Oferim servicii DDD in Bucuresti si Ilfov, solutii profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfectie pentru persoane fizice si persoane juridice. Daca ai nevoie de o interventie pentru igienizarea unui spatiu, ne poti contacta.

Ai nevoie de servicii DDD in Bucuresti?

Contacteaza-ne si cere o oferta. Un operator va inregistra cererea ta si te vom contacta imediat.

Beneficiile unei colaborari cu echipa noastra pentru servicii DDD Bucuresti

Colaborarea cu noi iti ofera o serie de avantaje. Iata care sunt acestea.

  •     servicii profesionale cu garantie
  •     interventie in regim de urgenta – disponibilitate extinsa si rapiditate in relatiile   comerciale
  •     costuri avantajoase pentru servicii
  •     metode de interventie non – invazice, prietenoase cu mediul inconjurator
  • ·   tehnologii moderne si produse de calitate utilizate pentru a deservi clientii

De ce sa lucrezi cu noi?

Suntem o companie DDD din Bucuresti, care ofera servicii complete de deratizare, in baza unor autorizatii, conform reglementarilor din acest domeniu. Suntem autorizati de Directia Sanitar Veterinara si DSP si utilizam metode avizate pentru a elimina factorii de risc din viata ta, fara a afecta mediul inconjurator sau suprafetele infestate.

Noi utilizam tehnologii avansate, produse avizate de Ministerul Sanatatii, iar pe langa faptul ca ne axam pe astfel de solutii prietenoase cu mediul, operatorii nostri stiu sa aleaga cea mai eficienta metoda pentru a te ajuta.

Ne bazam pe o echipa de oameni specialisti, cu o vechime combinata considereabila in aceasta arie. Principala noastra misiune este sa ne facem clientii multumiti. Stim ca acest serviciu este unul de care ti-ai dori sa nu ai nevoie. Stim ca problemele generate de infestatie sunt foarte stresante si consumatoare de energie.

Insa noi putem face tot posibilul pentru a te ajuta rapid, cu rezultate garantate. Experienta noastra si abordarea diferita de a rezolva astfel de situatii iti gireaza increderea noastra.

Ai nevoie de servicii DDD in Bucuresti? Un operator va inregistra cererea ta si te vom contacta imediat.

Cu ce te putem ajuta?

Compania noastra iti ofera servicii complete DDD in Bucuresti. Ce presupun aceste servicii? 

Serviciul DDD reprezinta o solutie unica de igienizare completa, fiind mai mult decat deratizarea clasica a spatiului.

Toate cele trei proceduri, deratizarea, dezinsectia si dezinfectia au fost reunite intr-un pachet de servicii, pentur a ne asigura ca putem oferi rezultatul dorit de fiecare client. Iar ca avantaj, autorizatiile pe care le avem ne dau dreptul de a oferi acest pachet de servicii complet.

Nu orice companie de curatenie sau deratizare poate oferi acest tip de serviciu. Abordarile sunt diferite in cazul serviciilor DDD oferite de noi.

Daca ai nevoie de o firma de deratizare in Bucuresti, nu ezita sa ne contactezi!

Fie a locuiesti in oras, dar si in Ilfov sau in apropiere, ne poti contacta. Noi intervenim in toate zonele limitrofe ale capitalei, dar si in oras, la orice adresa. Iata unde poti beneficia de serviciile noastre.

Ai nevoie de servicii de deratizare?

Compania noastra iti ofera o abordare diferita a acestor servicii. Noi utilizam capcane specifice si tehnici de prindere a rozatoarelor care sa nu permita scaparea sau inmultirea lor. Insa tehnicile noastre nu dauneaza mediului inconjurator si nici oamenilor ce urmeaza sa locuiasca in acel spatiu.

 

DDD Bucuresti - Servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie - Contacteaza-ne

Daca doresti mai multe detalii despre noi, despre echipa noastra de profesionisti si despre serviciile pe care le oferim, ne poti contacta. Unul dintre operatorii nostri iti va raspunde solicitarilor in cel mai scurt timp.

Iar daca ai nevoie urgenta de servicii DDD in Bucuresti si Ilfov, poti cere direct o oferta de pret pentru serviciile oferite de compania noastra. Te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile suplimentare si pentru a te ajuta.

Iata unde putem interveni pentru a oferi serviciul de deratizare!

Putem interveni in orice zona din capitala si din Ilfov. Fie ca este vorba de persoana fizica sau de persoana juridica. Ajutam oamenii sa scape de daunatori si de bolile raspandite de rozatoare. Daca ai nevoie de deratizarea casei, a biroului, a unui spatiu comercial, a unei hale de productie a unui restaurant sau a oricarui alt tip de spatiu, contacteaza-ne.

Servicii DDD Bucuresti sector 1

Putem ajunge de urgenta pe Bulevardul Expozitiei, Bld. Mircea Eliade si Bld. Primaverii, dar si pe strazile din imprejurimi, Calea Dorobantilor, Calea Floreasca, Rahovei si Calea Victoriei. Daca esti din sector 1 Bucuresti si ai nevoie de serviciile noastre, contacteaza-ne acum!

 

Servicii DDD Bucuresti sector 2

Zonele deservite in sectorul 2 sunt: Bld. Carol I, Bld. Dacia, Ferdinand I, Bulevardul Ghica Tei, Lacul Tei, Basarabia si Bld. Pache Protopopescu. Insa ne deplasam si pe orice alte strazi sau pe principalele artere: Calea Floreasca si Calea Mosilor.

 

Servicii DDD Bucuresti sector 3

Ai nevoie de noi pe Bld. 1 Decembrie, Bld.Corneliu Coposu, Octavian Goga, Ion C. Bratianu, Bld. Basarabia, Burebista si Carol I, dar si Bld. Decebal, Bld. Unirii si Energeticienilor? Sau oriunde altundeva pe strazile adiacente? Contacteaza-ne. Ne deplasam si pe Calea Calarasi, Dudesti, Mosilor, Vacaresti si Calea Vitan sau Calea Victoriei.

Servicii DDD Bucuresti sector 4

Intervenim oriunde pe Bld. Abatorului, Bld. Constantin Brancoveanu, Dimitrie Cantemir, Libertatii, Marasesti si Bld. Metalurgiei sau Bld. Regina Maria. Daca ai nevoie de o firma de deratizare in Bucuresti sector 4, ne poti contacta. Te putem ajuta si daca locuiesti pe Calea Rahova, Serban Voda, Vacaresti si Calea Piscului  sau pe orice alta strada.

 

Servicii DDD Bucuresti sector 5

 Bld. George Cosbuc, Bld. Eroilor, Mihail Kogalniceanu, Bld. Libertatii sau Bld. Natiunile Unite, Bld Unirii si caile Rahova, Plevnei, Ferentari sau 13 Septembrie, dar si pe strazile adiacente, la orice adresa – daca ai nevoie de noi si de serviciile noastre, contacteaza-ne.

 

Servicii DDD Bucuresti sector 6

Ai nevoie de o firma de dezinsectie Bucuresti la adresa ta din Bld. 1 Mai, Bld. Constructorilor, Bld. Ghencea, Bld. Iuliu Maniu, Bld. Regiei sau Bulevardul Timisoara? Sau locuiesti pe Calea Apeductului, Calea Crangasi, Calea Giulesti si Calea Plevnei si te confrunti cu probleme cu insectele si rozatoarele? Contacteaza-ne acum.

Ai nevoie de servicii DDD in Bucuresti? Un operator va inregistra cererea ta si te vom contacta imediat.

Firma deratizare Bucuresti autorizata

De cele mai multe ori, in cadrul serviciilor de curatenie, dezinfectie se folosesc substante chimice puternice. Noi folosim doar produse autorizate de Ministerul Sanatatii. Procedam in acest fel pentru a nu deteriora suprafetele pe care dezinfectam.

Spre exemplu, daca avem de igienizat un birou, vom stropi intreaga suprafata si aparatura din birou. Cu siguranta nu vei intampina nicio problema dupa in a atinge tastatura, rafturile, calculatoarele, iar acestea nu vor avea absolut nicio problema. Mediul devine instant mai curat si improspatat, iar aparatura si chiar si plantele de interior nu au nicio problema.

De asemenea, in locuinta in care stai, daca ai nevoie de serviciul de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, solutiile folosite nu vor afecta mobilierul sau lucrurile din jur. Insa vor fi eficiente in a indeparta rozatoarele si insectele.

Cere o oferta de pret si afla mai multe despre serviciile noastre!

Indiferent unde ai locui in Bucuresti sau in imprejurimi, cere o oferta de pret pentru servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie si noi te vom ajuta in cel mai scurt timp. Daca alegi sa lucrezi cu firma noastra de dezinfectie si deratizare, alegi in mod direct o solutie eficienta si rapida de a scapa de problemele ce-ti dau batati de cap.

Suna oricand la numarul 0766 524 322 sau trimite-ne un mesaj in pagina de contact si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a afla detaliile problemei si pentru a-ti propune solutiile noastre.