Servicii de dezinfectie cu solutii antibacteriene si antivirale

Pe suprafetele aflate in interiorul locuintei, dar si pe cele din exterior, se gasesc numeroase bacterii, virusuri, paraziti si fungi. De aceea trebuie sa stii cat de periculosi sunt majoritatea germenilor si cum poti scapa de acestia.

Pentru sanatatea ta si a celor din jurul tau, fie ca este vorba de familie sau de colegii si angajatii de la munca, este necesar sa acorzi o atentie deosebita la distrugerea acestora, care pot patrunde in organism prin aer sau prin atingerea diverselor suprafete infectate.

Compania noastra iti ofera servicii de dezinfectie cu solutii profesionale antibacteriene si antivirale realizate cu atentie si in deplina siguranta.

Curatare sau dezinfectie?

Firma noastra de deratizare ofera anumite avantaje, prin care noi incercam sa ne diferentiem de restul concurentilor. Iata principalele beneficii pe care le ai atunci cand lucrezi cu noi:

Rolul curateniei in general este acela de a indeparta murdaria si impuritatile de pe suprafete. Acest proces din pacate nu omoara germenii, doar ii indeparteaza. Acestia mai pot ramane intr-o incapere, insa riscul de raspandire si numarului lui este mai redus.

Cu ajutorul dezinfectiei se folosc substante chimice care au rol de a distruge in foarte mare proportie de pana la 99% germenii de pe diferite suprafete precum gresie, birouri, chiuveta, intrerupatoare, mobila etc. Acest proces se refera la mai mult de o curatenie a suprafetelor murdare, ajuta la uciderea germenilor chiar si de pe suprafetele deja curatate.

Asadar, intai se poate face o curatenie si ulterior o dezinfectie cu substante speciale antibacteriene si antivirale. Astfel sanatatea ta este protejata si riscul de imbolnavire cu diferiti germeni scade mult.

De ce este necesare dezinfectia cu solutii antibacteriene si antivirale

Dezinfectia cu substante profesionale este recomandata nu numai in situatiile in care exista un risc de contaminare, ci si pentru a preveni imbolnavirea cu diferite bacterii. Combaterea virusului cu masuri predictive este necesara si pentru a preveni contaminarea unor spatii, evitand astfel sa devina focare de infectii si de contaminare.

Se pot dezinfecta cu solutii antibacteriene si antivirale locuintele si spatiile destinate birourilor, spitalele, gradinitele sau orice alt spatiu pe care il detineti, indiferent de folosire.

Ai nevoie de servicii de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie in Bucuresti sau Ilfov?

De ce sa apelezi la noi pentru servicii de dezinfectie cu solutii antibacteriene si antivirale

Compania DDD Tibol Profesional recomanda sa apelezi la servicii de dezinfectie cu solutii profesionale antibacteriene si antivirale atat in interior sau in exterior. Preventia este importanta pentru sanatatea oricaruia dintre noi. Daca iti doresti servicii profesionale de dezinfectie, avantajele pentru care poti sa apelezi la noi sunt urmatoarele:

  • Realizam servicii de dezinfectie cu solutii antibacteriene si antivirale oriunde in Bucuresti si Ilfov, indiferent de zona
  • Dezinfectia se realizeaza atat in interior cat si la exterior, echipa noastra este pregatita oricarei solicitari
  • Dezinfectam orice spatiu de locuit, gradinite, cladiri de birouri, etc
  • Dispunem doar de personal experimentat si calificat care dezinfecteaza cu profesionalism fiecare colt al spatiului tau
  • Datorita solutiilor pe baza de cloramina si alte substante utile dezinfectiei, poti scapa rapid de situatiile in care poti fi expus la imbolnavire

Ai nevoie de servicii de dezinfectie?

Compania noastra iti ofera o abordare diferita a acestor servicii. Folosim substante profesionale in combaterea bacteriilor si a virusurilor intr-un mod profesionist. Realizam servicii de dezinfectie atat in interiorul locuintei cat si in spatii exterioare.

 

Dezinfectia - Serviciul pentru indepartarea bacteriilor

Daca doresti mai multe detalii despre noi, despre echipa noastra de profesionisti si despre serviciile pe care le oferim, ne poti contacta. Unul dintre operatorii nostri iti va raspunde solicitarilor in cel mai scurt timp.

Iar daca ai nevoie urgenta de servicii DDD in Bucuresti si Ilfov, poti cere direct o oferta de pret pentru serviciile oferite de compania noastra. Te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile suplimentare si pentru a te ajuta.

Solutii pe baza de cloramina utile pentru dezinfectie

Cloramina este un dezinfectant pe baza de clor folosit des la dezinfectia si igienizarea bailor, piscinei, veselei, bucatariei, tacamurilor, lenjeriei, legumelor, mijloacelor de transport etc. Folosim acest produs atunci cand oferim servicii de dezinfectie pentru ca are o sfera larga de actiune impotriva bacteriilor, fungilor, virusurilor sau a microbacteriilor.

Asadar, indiferent de suprafetele sau produsele pe care le doresti dezinfectate antibacterian si antiviral, echipa noastra foloseste solutii profesionale pe baza de cloramina care distruge cu succes germenii.

Contacteaza-ne daca ai nevoie de servicii de dezinfectie cu produse profesionale!

Ai nevoie de experti pentru dezinfectarea spatiului in care locuiesti? Apeleaza la compania noastra pentru servicii de dezinfectie cu solutii antibacteriene si antivirale. Nu ezita sa programezi un astfel de serviciu. Sanatatea ta si a celor din jurul tau este deosebit de importanta. Curatam si dezinfectam cu profesionalism si cu maxima siguranta orice spatiu.

Contacteaza-ne la 0766 524 322 sau trimite-ne un mesaj si te sunam noi pentru a stabili o programare pentru serviciile de dezinfectie cu produse profesionale.