DDD – Deratizare – Servicii DDD Bucuresti

Compania noastra ofera servicii DDD – Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie in Bucuresti si Ilfov. Ai nevoie de o interventie de urgenta pentru a deratiza si pentru a scapa de factorii daunatori din spatiul tau? Cheama-ne in ajutor.

Folosim proceduri speciale, incercand sa protejam mediul inconjurator si produse care nu distrug si nu dauneaza mediului. Daca ai nevoie de servicii calitative, la un pret atractiv, ne poti contacta.

Ai nevoie de servicii de deratizare? Contacteaza-ne si bucura-te de toate aceste beneficii

Compania noastra iti ofera o abordare diferita a acestor servicii. Noi utilizam capcane specifice si tehnici de prindere a rozatoarelor care sa nu permita scaparea sau inmultirea lor. Insa tehnicile noastre nu dauneaza mediului inconjurator si nici oamenilor ce urmeaza sa locuiasca in acel spatiu.

Iata si beneficiile colaborarii cu noi in ceea ce priveste serviciul DDD!

  • serviciu specializat DDD – deratizare, dezinsectie si dezinfectie – solutii profesionale
  • interventie in regim de urgenta – ne putem adapta dupa programul dvs. avand disponibilitate extinsa.
  • costuri atractive pentru solutiile oferite
  • garantie asupra protejarii suprafetelor si mediului – realizam activitatea, luand in calcul toti factorii din jur.
  • tehnologie noua cu multiple avantaje – produse care nu afecteaza organismul uman, nu produc daune si sunt prietenoase cu mediul

Servicii DDD - Deratizare Dezinsectie si Dezinfectie Bucuresti

Iti oferim o gama vasta de servicii in zona deratizarii, dezinsectiei si dezinfectiei spatiilor. In functie de spatiu, de suprafata si de nivelul de risc reprezentat de infestatie putem calcula si un pret extrem de atractiv.

In plus, garantam calitatea serviciilor, conform standardelor. Iata principalele motive pentru care sa alegi compania noastra, atunci cand ai nevoie de astfel de servicii.

Ai nevoie de un astfel de serviciu pentru a deratiza locuinta, biroul, halele de productie sau spatiile comerciale?

De ce sa lucrezi cu noi?

Compania noastra este autorizata si detine certificare pentru prestarea unor asemenea servicii. Suntem autorizati de Directia Sanitar Veterinara si de DSP. In plus, alaturi de certificarile ce ne confera dreptul de a presta servicii de deratizare, avem in spate ani intregi de experienta.

Asadar, nu ne bazam doar pe autorizatii si pe chestiuni de ordin juridic, ci si pe vechimea operatorilor nostri, pe experienta si capacitatile lor de a rezolva orice situatie in cadrul interventiilor, mai ales situatiile neprevazute.

Suntem o companie cu experienta in domeniu si ne dorim sa multumim clientii. Aceste servicii pe care le oferim, prin natura lor, au un caracter aparte. Stim ca astfel de situatii provoaca disconfort si ca fiecare om doreste sa scape cat mai rapid si mai eficient de problemele produse de rozatoare, insecte etc.

Tocmai de aceea, nici abordarea noastra nu este una clasica, ci intervenim printr-o serie de metode specializate, pentru a asigura eficacitatea serviciilor.

Ce presupune Serviciul DDD?

DDD este un acronim ce provine de la Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie. Aceste trei proceduri specifice au fost incadrate intr-un singur pachet, pentru ca firmele de specialitate sa poata oferi acest serviciu ca pe o solutie completa.

Atentie: nu orice companie de curatenie sau deratizare poate oferi astfel de servicii. Pentru a putea oferi o astfel de abordare complexa, trebuie sa se lucreze in baza unor reglementari si trebuie sa existe anumite autorizatii pe care compania sa le poata pune la dispozitia clientilor interesati.

Noi suntem autorizati si folosim produse si tehnologii inovatoare pentru servicii DDD.

Ai nevoie de servicii de deratizare?

Compania noastra iti ofera o abordare diferita a acestor servicii. Noi utilizam capcane specifice si tehnici de prindere a rozatoarelor care sa nu permita scaparea sau inmultirea lor. Insa tehnicile noastre nu dauneaza mediului inconjurator si nici oamenilor ce urmeaza sa locuiasca in acel spatiu.

 

DDD - Deratizare - Servicii DDD Bucuresti

Daca doresti mai multe detalii despre noi, despre echipa noastra de profesionisti si despre serviciile pe care le oferim, ne poti contacta. Unul dintre operatorii nostri iti va raspunde solicitarilor in cel mai scurt timp.

Iar daca ai nevoie urgenta de servicii DDD in Bucuresti si Ilfov, poti cere direct o oferta de pret pentru serviciile oferite de compania noastra. Te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile suplimentare si pentru a te ajuta.

Firma dezinsectie Bucuresti - scapa rapid de insecte si rozatoare!

Fie ca locuiesti in Bucuresti sau in Ilfov te putem ajuta. Iata care sunt zonele in care activam.

DDD Bucuresti sector 1

Bulevardul Expozitiei, Bld. Mircea Eliade si Bld. Primaverii, dar si strazile din imprejurimi, Calea Dorobantilor, Calea Floreasca, Rahovei si Calea Victoriei – oriunde in sector 1 Bucuresti, daca ai nevoie de serviciile noastre, ne poti contacta.

 

DDD Bucuresti sector 2

Daca ai nevoie de servicii DDD in Bucuresti, sector 2, putem sa-ti venim in ajutor in oricare din urmatoarele zone si in imprejurimi: Bld. Carol I, Bld. Dacia, Ferdinand I, Bulevardul Ghica Tei, Lacul Tei, Basarabia si Bld. Pache Protopopescu. De asemenea, ne deplasam pe Calea Floreasca si Calea Mosilor, dar si pe toate strazile adiacente.

 

DDD Bucuresti sector 3

Ne deplasam oriunde in sector 3 pentru a te ajuta cu servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Iata zonele in care putem ajunge pentru tine in cel mai scurt timp: Bld. 1 Decembrie, Bld.Corneliu Coposu, Octavian Goga, Ion C. Bratianu, Bld. Basarabia, Burebista si Carol I, dar si Bld. Decebal, Bld. Unirii si Energeticienilor si strazile adiacente. In plus, ne deplasam si pe Calea Calarasi, Dudesti, Mosilor, Vacaresti si Calea Vitan sau Calea Victoriei.

DDD Bucuresti sector 4

Intervenim pe Bld. Abatorului, Bld. Constantin Brancoveanu, Dimitrie Cantemir, Libertatii, Marasesti si Bld. Metalurgiei si Bld. Regina Maria. De asemenea, daca ai nevoie de noi pe Calea Rahova, Serban Voda, Vacaresti si Calea Piscului  sau pe orice alta strada, ne poti contacta.

 

DDD Bucuresti sector 5

In Bucuresti, sector 5 putem ajunge pe: Bld. George Cosbuc, Bld. Eroilor, Mihail Kogalniceanu, Bld. Libertatii sau Bld. Natiunile Unite, Bld Unirii si altele. Cheama-ne in ajutor oriunde ai locui in sector 5, pe orice strada sau pe caile: Rahovei, Plevnei, Ferentari sau Calea 13 Septembrie.

 

DDD Bucuresti sector 6

In sector 6 Bucuresti te putem ajuta pe Bld. 1 Mai, Bld. Constructorilor, Bld. Ghencea, Bld. Iuliu Maniu, Bld. Regiei sau Bulevardul Timisoara. Sau daca ai nevoie sa ajungem pe Calea Apeductului, Calea Crangasi, Calea Giulesti si Calea Plevnei, ne poti contacta.

 

Ai nevoie de un astfel de serviciu pentru a deratiza locuinta, biroul, halele de productie sau spatiile comerciale?

Servicii pe care ti le punem la dispozitie:

Servicii Deratizare

Deratizarea incercam sa o realizam mereu prin metode care sa nu puna in pericol locatarii. Utilizam capcane specializate, dar si substante si materiale profesionale, avizate de Ministerul Sanatatii, pentru a imobiliza rozatoarele.

Servicii Dezinsectie

Serviciile de dezinsectie se realizeaza cu ajutorul unor substante care nu dauneaza mediului inconjurator, neafectand plantele si culturile agricole, animalele sau organismul uman. Acest proces este unul rapid si eficace in eliminarea tuturor insectelor daunatoare.

Servicii Dezinfectie

Alaturi de deratizare si serviciul de dezinsectie, dezinfectia reprezinta un procedeu de igienizare in profunzime a spatiului pentru care se realizeaza deratizarea si dezinsectia. Pentru a te bucura de un mediu curat si de o atmosfera plina de prospetime, acest serviciu este necesar. El poate fi realizat pentru a preveni sau pentru a elimina daunatorii.

Iti doresti alte detalii sau o oferta de pret pentru serviciile DDD?

Contacteaza-ne si solicita informatiile de care ai nevoie sau cere o oferta de pret pentru servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Alege cea mai rapida si eficienta metoda pentru a scapa de daunatori.

Suna oricand la numarul 0766 524 322 sau trimite-ne un mesaj in pagina de contact si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a afla detaliile problemei si pentru a-ti propune solutiile noastre.