Suntem o companie din Bucuresti, care ofera servicii complete de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie in toate sectoarele din Bucuresti si in judetul Ilfov, conform reglementarilor din acest domeniu. Utilizam metode avizate pentru a elimina factorii de risc din viata ta, fara a afecta mediul inconjurator sau suprafetele infestate. Mai jos poti vedea ce servicii iti putem oferi:

Dezinsectie Bucuresti

Nimeni nu agreeaza prezenta daunatorilor in zone de locuit sau in spatiile comerciale, indepartarea lor putand fi o sarcina neplacuta. Fie ca este vorba despre soareci, sobolani, muste, gandaci, plosnite, purici, tantari sau multe alte insecte.

Deratizare Bucuresti

Oferim servicii de deratizare in Bucuresti si Ilfov, servicii de dezinsectie si dezinfectie profesionale. Daca ai nevoie de un serviciu DDD in Bucuresti sau in imprejurimi, contacteaza-ne. Intervenim de urgenta pentru a-ti rezolva problema.

Dezinsectie gandaci

Gasirea gandacilor in case sau in spatile comerciale poate fi ceva neplacut si insalubru. Gandacii sunt purtatori de boli cunoscute si periculoase, precum Salmonella, dizenterie si gastro-enterita, iar expunerea la aceste daunatoare este periculoasa pentru sanatate.

Dezinsectie plosnite

Posnitele reprezinta unii dintre daunatorii cei mai dificil de eradicat, iar apelarea la o firma specializata in dezinsectie plosnite este cea mai buna solutie pentru care poti opta. Avem experienta necesara in eradicarea si controlul cu succes al plosnitelor si poti apela cu incredere la serviciile pe care le oferim.

Dezinfectia

Pentru a beneficia de metode si produse profesionale pentru combaterea bacteriilor, evaluarea si dezinfectia spatiului trebuie realizate la timp. Suntem gata sa ne ocupam de problemele pe care le ai , garantand reusita actiunilor pe termen lung. Putem actiona in regim de urgenta sau pentru actiuni preventive.