Dezinfectia – solutii eficiente pentru indepartarea virusurilor si bacteriilor

Pentru a beneficia de metode si produse profesionale pentru combaterea bacteriilor, evaluarea si dezinfectia spatiului trebuie realizate la timp. Suntem gata sa ne ocupam de problemele pe care le ai, garantand reusita actiunilor pe termen lung. Putem actiona in regim de urgenta sau pentru actiuni preventive.

Suna-ne pentru a stabili o intalnire – ne vom deplasa la fata locului (spatiu de locuit sau firma comerciala), vom evalua situatia existenta in teren si, conform acesteia, vom face un plan riguros de actiune.

De ce este necesara dezinfectia

In situatiile normale, dezinfectia se face ca masura predictiva si corectiva, fiind extrem de utila pentru a tine virusii si bacteriile la distanta.

Combaterea virusurilor si tinerea lor la distanta cu masuri predictive este necesara pentru a preveni contaminarea, insalubritatea, focarele de infectii si bolile care pot fi foarte grave. Totodata, dezinfectia este o masura reglementata prin lege, necesara pentru a fi adoptata de toate firmele care lucreaza in domenii cu acceptanta zero la virusi, precum firmele alimentare, servicii publice, spitale, gradinite sau scoli.

Detalii suplimentare despre dezinfectie

Recomandam servicii de deratizare si dezinfectie, in interior dar si in exterior, atat pentru detinatorii de afaceri cat si pentru resedintele de locuit. Doar asa se poate preveni aparitia virusi si se poate asigura buna activitate comerciala sau domestica in acel spatiu.

Legea prevede ca dezinfectia sa se repete periodic in anumite domenii, cum ar fi cel al industriei alimentare sau al sistemului de invatamant.

Ai nevoie de servicii de dezinfectie in Bucuresti sau Ilfov?

De ce sa apelezi la noi pentru dezinfectia casei sau a spatiului comercial

  • Dezinfectia profesionala, eficienta si bine realizata te poate scapa de griji, boli si pierderi financiare importante. Suntem gata sa preluam problema cu care te confrunti si sa o rezolvam.
  • Personalul nostru este experimentat si calificat pentru toate tipurile de bacterii, iar produsele pe care le folosim pentru dezinfectia necesara sunt avizate si aprobate. Sunt produse sigure pentru sanatate si se incadreaza in toate normele de siguranta si toxicitate care trebuie respectate.
  • Dezinfectia se poate face in Bucuresti, in orice sector, pe tot timpul anului si putem interveni si pentru operatiile preventive necesare in jurul spatiilor comerciale pentru a preveni aparitia tantarilor in timpul verii, dar si a altor bacterii in interiorul cladirilor.
  • Firma noastra ofera servicii de inspectie si evaluare gratuite, menite sa te ajute sa preintampini problemele legale. Ne adresam atat partilor comerciale, cat si persoanelor fizice.
  • Putem face dezinfectia in Bucuresti, in orice sector, si putem opera atat in interior cat si in exterior, echipa noastra fiind bine pregatita pentru a face fata oricarei situatii.
  • Dezinfectia se finalizeaza cu un proces verbal in care mentionam data, metodele folosite, solutiile si cantitatile utilizate. Totodata, vom mentiona si data recomandata pentru urmatoarea interventie.
  • Daca ne vei alege pentru dezinfectia periodica a spatiului tau comercial, nu trebuie sa iti faci griji cu data de interventie – ne ocupam noi. Te vom anunta din timp cand este momentul pentru o noua interventie .
  • Cu noi vei scapa de o mare parte din grijile materiale si financiare pe care virusii le pot crea. Garantam eficienta serviciilor oferite si suntem disponibili 24 de ore, 7 zile pe saptamana.
  • Personalul nostru este experimentat si calificat pentru a putea interveni, iar produsele pe care le folosim sunt avizate si sigure pentru sanatatea oamenilor si siguranta alimentelor.

Ai nevoie de servicii de dezinfectie?

Compania noastra iti ofera o abordare diferita a acestor servicii. Noi utilizam capcane specifice si tehnici de prindere a rozatoarelor care sa nu permita scaparea sau inmultirea lor. Insa tehnicile noastre nu dauneaza mediului inconjurator si nici oamenilor ce urmeaza sa locuiasca in acel spatiu.

 

Dezinfectia - Serviciul pentru indepartarea bacteriilor

Daca doresti mai multe detalii despre noi, despre echipa noastra de profesionisti si despre serviciile pe care le oferim, ne poti contacta. Unul dintre operatorii nostri iti va raspunde solicitarilor in cel mai scurt timp.

Iar daca ai nevoie urgenta de servicii DDD in Bucuresti si Ilfov, poti cere direct o oferta de pret pentru serviciile oferite de compania noastra. Te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile suplimentare si pentru a te ajuta.

In ce consta dezinfectia

Dezinfectia este procesul realizat intr-un spatiu interior sau exterior care are ca scop prevenirea si eliminarea bacteriilor periculoase pentru mediul inconjurator. Aceasta trebuie realizata dupa un plan bine stabilit, periodic si necesita folosirea unor echipamente si solutii profesionale, speciale pentru activitatea de dezinfectie. Echipamentele si substantele dedicate acestei activitati nu se pot procura decat de firmele autorizate in domeniu.

Substantele folosite pentru dezinfectia locuintelor si a zonelor comerciale nu sunt daunatoare pentru oameni si animalele de companie si nu pun in pericol alimentele.

Dezinfectia in spitale

Pastrarea curateniei si a unui mediu steril in spitale este esentiala pentru prevenirea infectiilor si a agravarii problemelor de sanatate ale pacientilor internati. De aceea, dezinfectia in spitale se realizeaza lunar si ori de cate ori este necesar pentru a stinge un focar. Mai mult, pentru a preveni eclozarea, care poate fi de cel putin 14 zile, dezinfectia in spitale se va repeta riguros la un interval de doua saptamani.  

 

Dezinfectia in scoli

In ceea ce priveste dezinfectia in scoli, oferim garantia serviciilor pe toata perioada contractata, totul incadrandu-se in standardele impuse de lege. Pentru a nu perturba activitatea din scoli, vom stabili date de interventie adecvate si vom actiona cat mai rapid. Dezinfectia dureaza intre 15 si 30 de minute, fiind conditionata de numarul de clase si de suprafata din exterior pe care se actioneaza.

Aceste interventii necesita evacuarea claselor pentru o perioada bine determinata.

Pentru a nu ingreuna fluxul orelor, firma noastra poate fi contactata in perioada vacantelor pentru dezinfectia in scoli.

 

Dezinfectia in industria alimentara

Industria alimentara este un domeniu cu zero toleranta la prezenta daunatorilor, motiv pentru care dezinfectia in spatiile de prelucrare a alimentelor se va realiza in mod regulamentar o data pe luna. Pentru a fi in pas cu reglementarile actuale, dupa dezinfectia periodica emitem un proces verbal in care mentionam toate informatiile necesare (data interventiei, metodele folosite, cantitatile si numele solutiilor utilizate).

Totodata, noi ne avertizam clientii in legatura cu apropierea datei pentru dezinfectia programata si prestabilita in zonele dedicate industriei alimentare.

 

Dezinfectia unui apartament

Pentru a dispune de conditii optime de igiena si curatentie, dezinfectia realizata dupa un plan eficient a unui apartament poate da rezultate foaret bune. O parte din virusii combatuti prin masurile adoptate si aplicate atat in interiorul, cat si in exteriorul spatiilor rezidentiale, sunt periculosi pentru sanatate si responsabili de boli grave. 

Acesta este motivul pentru care dezinfectia periodica a unui locuinte este o masura preventiva pentru evitarea infestatiilor si a epidemiilor.

Ai nevoie de servicii de dezinfctie in Bucuresti sau Ilfov?

Contacteaza-ne acum pentru dezinfectia casei sau a spatiului comercial

Dezinfectia spatiului de locuit, a zonei comerciale, a scolilor sau spitalelor este necesara si necesita programari preventive. Nu mai ezita si suna-ne chiar acum pentru a stabili o intalnire si o evaluarea a situatiei. Putem actiona in regim de urgenta sau putem face un plan preventiv de dezinfectia, astfel incat sa nu iti perturbam activitatea. Nu permite virusilor sa iti invadeze spatiul si lasa-ne sa ne ocupam cu profesionalism de indepartarea si prevenirea aparitiei lor.

Suna oricand la numarul 0766 524 322 sau trimite-ne un mesaj in pagina de contact si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a afla detaliile problemei si pentru a-ti propune solutiile noastre.